Καλέστε μας 694.940.73.99 - work@logo-factory.eu

Ανακατασκευή λογοτύπου

Ανακατασκευάζουμε το σκαναρισμένο ή χαμήλής ανάλυσης λογότυπο σας

Ανακατασκευή λογοτύπου
Έχετε ήδη ένα λογότυπο για την εταιρία σας και διαπιστώνετε ότι όταν πάτε να το εκτυπώσετε δεν εμφανίζεται σωστά είτε γιατί έχει χαμηλή ανάλυση είτε γιατί είναι μικρό σε μέγεθος. Εδώ μπορούμε να παρέμβουμε και να ξανά σχεδιάσουμε το λογότυπο σας έτσι ώστε να εξαλείψουμε αυτά τα προβλήματα. Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να πάρετε μια γεύση ποια είναι ακριβώς η δουλειά μας.

Repaired logo

Εδώ παρουσιάζουμε ένα λογότυπο όπου ο πελάτης είχε ένα αρχείο .jpg και ανακατασκευάστηκε από τους γραφίστες μας για να χρησιμοποιηθεί σε υψηλής ανάλυσεις εκτυπώσεις σε μουσαμά.

 

Λογότυπο Branding

Εδώ βλέπουμε αριστερά το αρχικό σκαναρισμένο λογότυπο και δίπλα την μορφή που παίρνει μετά το επανασχεδιασμό του.

 

λογότυπο

Εδώ βλέπουμε άλλη μια περίπτωση σκαναρισμένου λογοτύπου επάνω και κάτω το τελικό αποτελέσματα μετά τον επανασχεδιασμό.

 

λογότυπο εταιρική ταυτοτητα

Ανακατασκευή λογοτύπου από μορφή .jpg


Ηλεκτρονική μεταφορά λογοτύπου ή οποιουδήποτε σχεδίου
Έχετε φανταστεί πως περίπου θέλετε το λογότυπο σας και αποφασίσατε να το σχεδιάσετε σε ένα χαρτί ή θέλετε ακριβώς αυτό που έχετε σχεδιάσει να το έχετε σε ηλεκτρονική μορφή? Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σχεδιάζοντας το με τα εργαλεία και την εμπειρία που διαθέτουμε. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τι ακριβώς εννοούμε.

 

Σχεδιασμός λογότυπου

Αρχικό σχέδιο ζωγραφισμένο σε λευκό χαρτί και σκαναρισμένο

 

Γραφίστας Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Αποτελέσμα της ηλεκτρονικής μεταφοράς (επανασχεδισμός) του αρχικού σχεδίου

 

Logotypo sxediasmos grafistas

Γραμμικό σχέδιο

Ηλεκτρονικός σχεδιασμός της δικιάς σας ιδέας...

Καλέστε μας τώρα να σας πούμε την γνώμη μας για το project σας ή ζητείστε την προσφορά μας απαντώντας στις ερωτήσεις.

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Λίγα λόγια...

Από το 2009 προσφέρουμε λύσεις σε επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους. Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση της εταιρίας σας από το μηδέν. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η σχεδίαση λογοτύπου καθώς και  η σχεδίαση μακετών για οποιοδήποτε είδος έντυπου υλικού, διαφημιστικά έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, αφίσες, εταιρική ταυτότητα, συσκευασίες, ετικέτες για συσκευασίες, περιοδικά, κατάλογοι προϊόντων, διαφημιστικά stands, προωθητικά έντυπα, προωθητικές κατασκευές, επαγγελματικές κάρτες, επιγραφές καταστημάτων καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά τον σχεδιασμό ιστοσελίδας και social media banners. 

Στόχος μας...

Φιλοσοφία μας είναι οι νέες και φρέσκες ιδέες, η δημιουργικότητα, η αποτελεσματικότητα και η πλήρης κάλυψη των αναγκών της κάθε επιχείρησης που συνεργαζόμαστε με τις οποίες και έχουμε αναπτύξει σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης. Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για εμάς κίνητρο εργατικότητας και υλοποίησης των στόχων μας.

Η κάθε επιχείρηση ξεχωριστά αποτελεί έναν συνεργάτη μας που μαζί δημιουργούμε εκείνο το πλάνο υπηρεσιών ανακαλύπτοντας τις πραγματικές του ανάγκες προσβλέποντας σε μια μακροχρόνια και ειλικρινή σχέση μαζί του.

Ελάτε να σχεδιάσουμε το λογότυπο και την εταιρική σας ταυτότητα μέσα από μία ολοκληρωμένη πρόταση προβολής της επιχείρησής σας.