Καλέστε μας 694.940.73.99 - work@logo-factory.eu

Σχεδιασμός φυλλάδια – flyers

Ένας σημαντικός τρόπος προβολής - διαφήμισης ενός προϊόντος ή υπηρεσίας μίας εταιρίας είναι ο σχεδιασμός του διαφημιστικού της εντύπου.

Με τον όρο Flyer αναφερόμαστε στα μικρά έντυπα αφισάκια που συνήθως μοιράζονται στο δρόμο χέρι με χέρι ή που γίνεται διανομή τους από πρακτορεία. Σκοπός τους είναι να προσελκύσουν τον κόσμο και να τον ενημερώσουν για κάποιο event που γίνεται σύντομα (π.χ συναυλία, εγκαίνια καταστήματος, ιστοσελίδες κ.τ.λ).

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε τα διαφημιστικά σας flyer και αφίσες μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

H σχεδίαση ενός καλοστημένου εντύπου απαιτεί ισορροπία, συμμετρία, αναλογία, ρυθμό και η ιεραρχία έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα του εντύπου να είναι σωστό και πάνω από όλα αποτελεσματικό.

Διαφημιστικά φυλλάδια για προσφορές, για εκθέσεις, για ενημέρωση του target group σας, φυλλάδια για χώρους μαζικής εστίασης(delivery) και για πολλές άλλες δραστηριότητες, μπορούμε να σας τα σχεδιάσουμε και να σας τα τυπώσουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τυπώνουμε σε όποια διάσταση επιθυμείτε, με πλαστικοποίηση ή χωρίς και όποια μεταεκτυπωτική εργασία θέλετε όπως UV, χρησοτυπία, ασημοτυπία κ.α.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, στηρίζουμε την επιχείρησή σας εξοικονομώντας λύσεις γρήγορες, ποιοτικές και οικονομικές, όπως το απαιτούν οι συνθήκες...

Λίγα λόγια...

Από το 2009 προσφέρουμε λύσεις σε επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους. Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση της εταιρίας σας από το μηδέν. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η σχεδίαση λογοτύπου καθώς και  η σχεδίαση μακετών για οποιοδήποτε είδος έντυπου υλικού, διαφημιστικά έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, αφίσες, εταιρική ταυτότητα, συσκευασίες, ετικέτες για συσκευασίες, περιοδικά, κατάλογοι προϊόντων, διαφημιστικά stands, προωθητικά έντυπα, προωθητικές κατασκευές, επαγγελματικές κάρτες, επιγραφές καταστημάτων καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά τον σχεδιασμό ιστοσελίδας και social media banners.

Στόχος μας...

Φιλοσοφία μας είναι οι νέες και φρέσκες ιδέες, η δημιουργικότητα, η αποτελεσματικότητα και η πλήρης κάλυψη των αναγκών της κάθε επιχείρησης που συνεργαζόμαστε με τις οποίες και έχουμε αναπτύξει σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης. Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για εμάς κίνητρο εργατικότητας και υλοποίησης των στόχων μας.

Η κάθε επιχείρηση ξεχωριστά αποτελεί έναν συνεργάτη μας που μαζί δημιουργούμε εκείνο το πλάνο υπηρεσιών ανακαλύπτοντας τις πραγματικές του ανάγκες προσβλέποντας σε μια μακροχρόνια και ειλικρινή σχέση μαζί του.

Ελάτε να σχεδιάσουμε το λογότυπο και την εταιρική σας ταυτότητα μέσα από μία ολοκληρωμένη πρόταση προβολής της επιχείρησής σας.