Καλέστε μας 694.940.73.99 - work@logo-factory.eu

Οι άνθρωποι αγνοούν το design που αγνοεί τους ανθρώπους.

Frank Chimero

Λίγα λόγια...

Από το 2009 στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις σε επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους. Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση της εταιρίας σας από το μηδέν. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα. Το 2015 δημιουργήσαμε το LOGO-factory δίνοντας έμφαση στον σχεδιασμό του λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότητας.

Φιλοσοφία μας είναι οι νέες και φρέσκες ιδέες, η δημιουργικότητα, η αποτελεσματικότητα και η πλήρης κάλυψη των αναγκών της κάθε επιχείρησης που συνεργαζόμαστε με τις οποίες και έχουμε αναπτύξει σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης. Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για εμάς κίνητρο εργατικότητας και υλοποίησης των στόχων μας.

Η κάθε επιχείρηση ξεχωριστά αποτελεί έναν συνεργάτη μας που μαζί δημιουργούμε εκείνο το πλάνο υπηρεσιών ανακαλύπτοντας τις πραγματικές του ανάγκες προσβλέποντας σε μια μακροχρόνια και ειλικρινή σχέση μαζί του.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η σχεδίαση λογοτύπου καθώς και  η σχεδίαση μακετών για οποιοδήποτε είδος έντυπου υλικού, διαφημιστικά έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, αφίσες, εταιρική ταυτότητα, συσκευασίες, ετικέτες για συσκευασίες, περιοδικά, πραϋντικοί κατάλογοι, διαφημιστικά stands, προωθητικά έντυπα, προωθητικές κατασκευές, επαγγελματικές καρτες κ.α.

Ελάτε να σχεδιάσουμε το λογότυπο και την εταιρική σας ταυτότητα μέσα από μία ολοκληρωμένη πρόταση προβολής της επιχείρησής σας.

Σχεδιασμός Λογoτύπου

Ο σχεδιασμός νέου λογοτύπου για την επιχείρησή σας αποτελεί το βασικό αντικείμενο των εργασιών μας. Η σωστή κατασκευή του λογοτύπου είναι η αφετηρία για το χτίσιμο μιας επιτυχημένης στρατηγικής για την εταιρική σας ταυτότητα.

Περισσότερα...

Επισκευή Λογoτύπου

Ξανασχεδιάζουμε ή επισκευάζουμαι το λογότυπο σας γιατί δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε εκτυπώσεις λόγω χαμηλής ανάλυσης. Επίσης σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά οποιοδήποτε σχέδιο μας δώσετε.

Περισσότερα...

Σχεδιασμός φυλλαδίου (flyer)

Ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρηση σας είναι η διανομή φυλλαδίων (flyers). Δίνουμε μοναδικό χαρακτήρα στο σχεδιασμό φυλλαδίου έτσι ώστε να ξεχωρήσετε σε σχέση με ένα απλό φυλλάδιο. 

Περισσότερα...

Σχεδιασμός Καταλόγου - Prospect

Για πολλές επιχειρήσεις ένας σωστά σχεδιασμένος κατάλογος ή prospect προϊόντων ή υπηρεσιών αποτελεί ένα εργαλείο που μπορεί να “πουλάει” από μόνο του. Αναλαμβάνουμε λοιπόν να δώσουμε σχεδιαστικά και εδώ ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην παρουσία σας.

Περισσότερα...

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Μια επαγγελματική κάρτα είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας με το οποίο αποτυπώνετε στον παραλήπτη της το ποιοι είστε και την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Ο σωστός και επιτυχημένος σχεδιασμός της επαγγελματικής σας κάρτας εξαρτάται από κάποιους βασικούς παράγοντες.  

Περισσότερα...

Εταιρική Ταυτότητα

Αναλύοντας τον ανταγωνισμό και την αγορά που απευθύνεστε αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε μία συνολική οπτική της εταιρίας σας. Το μήνυμα πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο. Αυτή η παρουσία αποτυπώνεται σε κάρτες, flyers, καταλόγους, ιστοσελίδα, social media.

Περισσότερα...