Καλέστε μας 694.940.73.99 - work@logo-factory.eu

Θα λύσουμε όλες σας τις απορίες!!!

Συχνές ερωτήσεις

Μπορεί το LOGO-factory να αναλάβει τον σχεδιασμό λογότυπου μέσω Internet;

Φυσικά ΝΑΙ. Δεν έχει σημασία το που βρίσκεστε. Είναι πλέον πολύ εύκολο να γίνει όλη η δουλειά από απόσταση καθώς έρχεστε σε επικοινωνία με τους σχεδιαστές μας και ενημερώνεστε για την εξέλιξη του έργου που έχουμε αναλάβει είτε μέσω προγραμμάτων απομακρυσμένου ελέγχου, είτε μέσω ιδιωτικής περιοχής στην οποία πιο πριν έχει συνδεθεί με κωδικούς που σας παρέχει το logo-factory.

Πόσο κοστίζει ένα λογότυπο;

Αυτό εξαρτάται από τις απαιτήσεις σας. Έχουμε δημιουργήσει 3 πακέτα για να καλύψουμε τις ανάγκες των περισσοτέρων επιχειρήσεων https://www.logo-factory.eu/logo-design-packages/. ‘Όσον αφορά στις υπόλοιπες υπηρεσίες όπως η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, επισκευή ήδη υπάρχοντος λογοτύπου, σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας, prospect, φυλλαδίων, flyers κτλ. τότε επικοινωνήστε μαζί να εξετάσουμε την κάθε περίπτωση και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Τι χρόνος χρειάζεται για να σχεδιαστεί ένα νέο λογότυπο;

Έχουμε δημιουργήσει κάποια πακέτα στα οποία ανάλογα με τις απαιτήσεις σας ζητάμε και διαφορετικό χρόνο παράδοσης. Έτσι μπορεί να χρειαστούμε από 3 εργάσιμες ημέρες μέχρι και 7 εργάσιμες. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί περεταίρω σε περίπτωση που τα αρχικά σχέδια δεν σας καλύπτουν οπότε και πρέπει να προχωρήσουμε στην παρουσίαση επιπλέον προτάσεων.

Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιπλέον χρεώσεις για τις επιπλέον προτάσεις σχεδιασμού του νέου μου λογοτύπου;

ΟΧΙ. Σε περίπτωση που οι αρχικές μας προτάσεις δεν σας καλύπτουν τότε θα σας προτείνουμε επιπλέον σχέδια σύμφωνα με το κάθε πακέτο. Από εκεί και μετά ανά περίπτωση μπορούμε να προτείνουμε ακόμα μερικά σχέδια χωρίς κανένα κόστος. Δεν προσφέρουμε απεριόριστες προτάσεις.

Εάν διαλέξω το πιο ακριβό πακέτο κατασκευή λογοτύπου θα έχω καλύτερη μεταχείριση και θα ασχοληθεί μαζί μου κάποιος πιο έμπειρος σχεδιαστής?

ΟΧΙ. Σε όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε δίνουμε ακριβώς την ίδια προσοχή και προσπάθεια για να παρουσιάσουμε ένα προϊόν το οποίο πρώτα απ΄όλα αρέσει σε εμάς. Οι σχεδιαστές μας είναι σχεδόν της ίδιας εμπειρίας.

Μπορώ να αγοράσω κάποιο λογότυπο που υπάρχει στην σελίδα LOGO-factory?

Συγνώμη αλλά, ΟΧΙ. Όλα τα λογότυπα τα οποία έχουμε επιλέξει να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους και πελάτες μας. Κατά καιρούς μπορεί να παρουσιάσουμε κάποια σχέδια προς πώληση αλλά μόνο με συγκεκριμένες καμπάνιες ή σε κάποια προσφορά.

Το LOGO-factory χρησιμοποιεί έτοιμα σχέδια από δωρεάν ή επί πληρωμή ιστοσελίδες?

ΟΧΙ. Αυτό απαγορεύεται σε οποιοδήποτε έργο αναλάβουμε. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε προτάσεις που έχουν απορρίψει προηγούμενοι πελάτες μας. Δεν χρησιμοποιούμε επίσης λογισμικά τύπου ‘Φτιάξτε το λογότυπο σας ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ’ τα οποία υπάρχουν στην αγορά και έχουν σαν αποτέλεσμα πολλές εταιρίες τελικά να φτάνουν στο σημείο και να έχουν το ίδιο λογότυπο.

Αφού ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, ποιος έχει τα δικαιώματα του λογοτύπου?

Μετά την ολοκλήρωση του έργου σας αποστέλλουμε έγγραφα την ιδιοκτησία των σχεδίων σας καθώς επίσης και τα αρχεία που έχουμε δημιουργήσεις για να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε. Πέραν αυτού μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην κατοχύρωση του λογότυπου σας σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο επίπεδο με επιπλέον χρέωση.

Μπορώ να αγοράσω τα υπόλοιπα λογότυπα που μου προτάθηκαν πέραν του αρχικού που επέλεξα?

ΝΑΙ. Σε περίπτωση που σας παρουσιάσουμε 5 σχέδια και επιλέξετε το ένα από αυτά τότε σας αποστέλλουμε τα δικαιώματα καθώς επίσης και τα τελικά αρχεία. Εάν θέλετε και τα τελικά αρχεία των υπολοίπων σχεδίων τότε μπορείτε να τα αποκτήσετε με κόστος 100 euro ανά σχέδιο.

Τι αρχεία παραλαμβάνω μετά την ολοκλήρωση του έργου?

Ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει τα αρχεία που παραλαμβάνεται είναι: .JPG, .EPS, .GIF, .PNG, .BMP, .TIF, .PICT, .PDF. Επίσης παραλαμβάνεται τους κωδικούς των χρωμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποιο άλλο είδος αρχείου απλά πείτε το μας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογότυπο και να φτιάξω μόνος/μόνη μου τις κάρτες μου?

Φυσικά ΝΑΙ. Μετά τη ολοκλήρωση του έργου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο που σας έχουμε δημιουργήσεις όπου και όπως εσείς θέλετε.

Μπορεί το LOGO-factory να παρέχει εκτυπωτικές εργασίες?

Φυσικά ΝΑΙ, κατόπιν συνεννόησης για την διαμόρφωση του τελικού κόστους.

Δεν βρίσκεται απάντηση? Ρωτήστε μας...

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας