Καλέστε μας 694.940.73.99 - work@logo-factory.eu

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Επικοινωνήστε το όραμά σας!

Τι είναι η Εταιρική Ταυτότητα;

Η εταιρική σας ταυτότητα είναι η πρώτη εικόνα σας προς τους συνεργάτες και τους πελάτες σας, και σύμφωνα με πολλές έρευνες, μία άρτια σχεδιασμένη, καλαίσθητη και άκρως επαγγελματική εταιρική ταυτότητα, προδιαθέτει θετικά όσους την βλέπουν. Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά της εταιρικής ταυτότητας φαίνεται το ύφος της εταιρείας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της και η κουλτούρα της.

Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας αποτελούν:
– το λογότυπο
– η ιστοσελίδα
– η επαγγελματική κάρτα
– το επιστολόχαρτο
– ο φάκελος αλληλογραφίας
– τα εταιρικά Folders
– τα μπλοκ σημειώσεων
– τα εταιρικά CD (αυτοκόλλητα & εξώφυλλα)
– ευχαριστήριες κάρτες
– οι σακούλες, συσκευασίες ή κουτιά προϊόντων
– οι ταμπέλες και φωτεινές επιγραφές
– τα backgrounds & wallpapers για υπολογιστές και smartphones
– τα banner και τα διάφορα γραφικά για τα Social Media

Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο. Είναι τα στοιχεία με τα οποία γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες, είτε με πιθανούς πελάτες. Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, παρέχουμε και τις ανάλογες εκτυπωτικές εργασίες, όπου το κρίνετε εσείς απαραίτητο.

Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου. Αυτό είναι που θα καθορίσει και την εικόνα των υπόλοιπων στοιχείων. Τα χρώματά του και τα σχήματά του θα επικρατήσουν και θα διαμορφώσουν ολόκληρο το ύφος της. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και θα εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές κινήσεις της εταιρείας

Δημιουργώντας την εταιρική ταυτότητα που σας αντιπροσωπεύει, διασφαλίζετε ότι κάθε στοιχείο επικοινωνίας της εταιρίας ακολουθεί μία κοινή φιλοσοφία.

Μελετάμε προσεκτικά την αγορά που απευθύνεστε και τον ανταγωνισμό προκειμένου να διαμορφώσουμε μια εξειδικευμένη οπτική της συνολικής σας ταυτότητας. Ανακαλύπτουμε τρόπους εφαρμογής της εταιρικής σας ταυτότητας σε διαφορετικά σενάρια, και διασφαλίζουμε ότι το μήνυμα που λαμβάνουν οι πελάτες σας είναι σαφές και ξεκάθαρο.

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα που αντιπροσωπεύει την εταιρία και δίνει την πρώτη και σημαντικότερη εντύπωση στον υποψήφιο πελάτη.

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Λίγα λόγια...

Από το 2009 προσφέρουμε λύσεις σε επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους. Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση της εταιρίας σας από το μηδέν. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η σχεδίαση λογοτύπου καθώς και  η σχεδίαση μακετών για οποιοδήποτε είδος έντυπου υλικού, διαφημιστικά έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, αφίσες, εταιρική ταυτότητα, συσκευασίες, ετικέτες για συσκευασίες, περιοδικά, κατάλογοι προϊόντων, διαφημιστικά stands, προωθητικά έντυπα, προωθητικές κατασκευές, επαγγελματικές κάρτες, επιγραφές καταστημάτων καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά τον σχεδιασμό ιστοσελίδας και social media banners. 

Στόχος μας...

Ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας θα πρέπει να προσδίδει κύρος και εμπιστοσύνη. Αισθητική και λειτουργικότητα. Δυναμισμό και άποψη.

Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να εμφυσήσει στο σχεδιασμό του ο γραφίστας που αναλαμβάνει την εταιρική ταυτότητα μιας εταιρίας, γνωρίζοντας πού και πώς θα πρέπει να στοχεύει ώστε να πετύχει το σκοπό του με το βλέμμα στραμμένο στο κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρία.

Με τον τρόπο αυτό, το δημιούργημά του θα έχει τον κατάλληλο αποδέκτη.