Καλέστε μας 694.940.73.99 - work@logo-factory.eu

Σχεδιασμός καταλόγου - prospect

O σχεδιασμός και εκτύπωση καταλόγων και φυλλαδίων αποτελούν έναν πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και την προώθηση.

Σχεδιασμός Εταιρικού καταλόγου για προϊόντα

Ο εταιρικός κατάλογος προϊόντων έχει ως σκοπό να παρουσιάσει με λεπτομέρεια και σαφήνεια την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουν. Τα έντονα χρώματα στο εξώφυλλο είναι χαρακτηριστικά χρώματα των προϊόντων (προϊόντα επαγγελματικής προστασίας) τα σύμβολα είναι τα γνωστά επικοινωνιακά σύμβολα ασφάλειας των εργοταξίων όπου και προμηθεύει τα προϊόντα η εν λόγω εταιρεία. Οι εσωτερικές σελίδες παρέχουν τις τεχνικές προδιαγραφές σε συγκεκριμένα πλαίσια, ενώ η κατηγορίες των προϊόντων αλλάζουν με ειδικά διαχωριστικά – κοπτικά ώστε να ξεχωρίζουν μεταξύ τους.

Η δημιουργία ενός καταλόγου προϊόντων περιλαμβάνει την επεξεργασία του πρωτογενούς υλικού (φωτογράφηση, επεξεργασία φωτογραφίας, επιμέλεια κειμένων, κ.α.) την δημιουργία της μακέτας για όλους τους τομείς (εξώφυλλο, οπισθόφυλλο, σελίδα περιεχομένων και εταιρείας και σελίδες προϊόντων) και την σύνθεση τους. Αναλαμβάνουμε την διαδικασία απο την αρχή έχοντας έμπειρους συνεργάτες για ένα σωστό αποτέλεσμα.

 

Prospects

Τα έντυπα που παρουσιάζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης είναι από τα σημαντικότερα «εργαλεία» για την επίτευξη πωλήσεων. Κατάλογο, μπροσούρα, προσπέκτους, μενού, όπως και να το ονομάσουμε, η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται από τον σχεδιασμό και την ποιότητά του.

Η εμπειρία μας, εγγυάται το αποτέλεσμα στο σχεδιασμό και τη παραγωγή κάθε είδους εντύπου, και το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Χρησιμοποιώντας όλες τις παραδοσιακές μεθόδους εκτύπωσης, (offset, μεταξοτυπία κ.α.), αλλά και τη σύγχρονη τεχνολογία  η οποία μας δίνει τη δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης λίγων αντιτύπων και με ειδικά χαρακτηριστικά.

O σχεδιασμός και εκτύπωση καταλόγων και prospects αποτελούν έναν πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και την προώθηση.

Λίγα λόγια...

Από το 2009 προσφέρουμε λύσεις σε επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους. Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση της εταιρίας σας από το μηδέν. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η σχεδίαση λογοτύπου καθώς και  η σχεδίαση μακετών για οποιοδήποτε είδος έντυπου υλικού, διαφημιστικά έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, αφίσες, εταιρική ταυτότητα, συσκευασίες, ετικέτες για συσκευασίες, περιοδικά, κατάλογοι προϊόντων, διαφημιστικά stands, προωθητικά έντυπα, προωθητικές κατασκευές, επαγγελματικές κάρτες, επιγραφές καταστημάτων καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά τον σχεδιασμό ιστοσελίδας και social media banners.

Στόχος μας...

Οι κατάλογοι προϊόντων είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα διαφήμισης καθώς δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε υποψήφιους ή υπάρχων πελάτες με σκοπό την προώθηση και προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών μιας επιχείρησης.

Κάθε εταιρία έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες για τον σχεδιασμό καταλόγου έχοντας πάντα υπόψιν το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Ο σχεδιασμός καταλόγων αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και την προώθηση.

Ο σχεδιασμός καταλόγου του απαιτεί χρώματα, σχέδια, κείμενα και φωτογραφίες προϊόντων ώστε να μετατραπεί σε ένα πρωτότυπο και λειτουργικό διαφημιστικό εργαλείο.