Καλέστε μας 694.940.73.99 - work@logo-factory.eu

Σχεδιασμός λογοτύπου

Η ποιότητα του λογότυπου αντιπροσωπεύει την ποιότητα των υπηρεσιών ή προϊόντων σας

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το λογότυπο μιας επιχείρησης αποτελείται από πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύνολο και να θεωρηθεί η ταυτότητα της επιχείρησης. Αποτελεί την καρδιά της εταιρικής ταυτότητας και πολύ συχνά είναι ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εικόνα που θα αποκομίσει κάποιος για την επιχείρηση σας. Να θυμάστε πως η ποιότητα του λογότυπου αντιπροσωπεύει την ποιότητα των υπηρεσιών ή προϊόντων σας.

Οι άνθρωποι γενικότερα βασίζονται πολύ στην αίσθηση της όρασης. Έτσι οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους, που θέλουν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο branding δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό του λογότυπου.

Σχεδιάζουμε όλα τα λογότυπα μελετώντας τις μοναδικές ιδιότητες της επιχείρησης ή και του προϊόντος σας.  Το λογότυπό σας απεικονίζει άμεσα το εμπορικό σήμα, τις πεποιθήσεις και την τοποθέτησή σας στην αγορά. Η κατανόηση της επιχείρησής σας αποτελεί έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην παρουσίαση του δημιουργικού σχεδίου μας για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

1. Το λογότυπο αποτελεί την πρώτη εικόνα μιας επιχείρησης όπως ακριβώς το πρόσωπο αποτελεί την πρώτη εικόνα ενός ανθρώπου. Έτσι ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο είναι το πρώτο δείγμα επαγγελματισμού για την εκάστοτε επιχείρηση. Η οπτική επικοινωνία λοιπόν είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για την αίσθηση που θα αποκτήσουν οι πιθανοί πελάτες μας.

2. Σχεδιάζοντας ένα λογότυπο που είναι αντιπροσωπευτικό της επιχείρησή σας, αυξάνονται οι πιθανότητες στο να το αποτυπώσουν οι πιθανοί μας πελάτες στο υποσυνείδητο τους. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι θυμούνται πιο εύκολα λογότυπα παρά ονόματα. Οπότε η μνήμη είναι ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας στον σωστό σχεδιασμό του λογοτύπου σας.

3. Ένα σωστά σχεδιασμένο μοναδικό λογότυπο κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να κερδίζει την πρώτη ματιά. Το λογότυπο από μόνο του φυσικά δεν αρκεί. Μια συντονισμένη όμως στρατηγική σε συνδυασμό με ένα δυνατό branding είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα σήμερα.

 

ΕΙΔΗ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ

  • Επεξηγηματικό λογότυπο: το λογότυπο που επεξηγεί σαφώς τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας.
  • Γραφικό λογότυπο: το λογότυπο που περιλαμβάνει ένα αφαιρετικό γραφικό σχετικό με τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας ή και ένα σχέδιο χωρίς άμεση σύνδεση με τη δραστηριότητα της επιχείρησή σας.
  • Λογότυπο βασισμένο στο γράμμα: Μια μικρή επέμβαση στη γραμματοσειρά έτσι ώστε να αποδοθεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της επιχείρησή σας.

Η πρόταση μας συνήθως περιλαμβάνει κάποια ενδεικτικά σχέδια και από τις τρεις κατηγορίες εκτός και αν εσείς επιλέξετε διαφορετικά.

Τα παραπάνω στοιχεία παραδίδονται στις πλήρεις και ανεπτυγμένες τους μορφές (.jpeg, .png, .tif, .pdf, .eps, cdr, .ai). Συμπεριλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης καθώς και πλήρες χρωματολόγιο (CMYK και RGB).

Μοναδικός σχεδιασμός στο ξεκίνημα σας...

Καλέστε μας τώρα να σας πούμε την γνώμη μας για το project σας ή ζητείστε την προσφορά μας απαντώντας στις ερωτήσεις.

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λίγα λόγια...

Από το 2009 προσφέρουμε λύσεις σε επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους. Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση της εταιρίας σας από το μηδέν. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η σχεδίαση λογοτύπου καθώς και  η σχεδίαση μακετών για οποιοδήποτε είδος έντυπου υλικού, διαφημιστικά έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, αφίσες, εταιρική ταυτότητα, συσκευασίες, ετικέτες για συσκευασίες, περιοδικά, κατάλογοι προϊόντων, διαφημιστικά stands, προωθητικά έντυπα, προωθητικές κατασκευές, επαγγελματικές κάρτες, επιγραφές καταστημάτων καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά τον σχεδιασμό ιστοσελίδας και social media banners. 

Στόχος μας...

Φιλοσοφία μας είναι οι νέες και φρέσκες ιδέες, η δημιουργικότητα, η αποτελεσματικότητα και η πλήρης κάλυψη των αναγκών της κάθε επιχείρησης που συνεργαζόμαστε με τις οποίες και έχουμε αναπτύξει σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης. Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για εμάς κίνητρο εργατικότητας και υλοποίησης των στόχων μας.

Η κάθε επιχείρηση ξεχωριστά αποτελεί έναν συνεργάτη μας που μαζί δημιουργούμε εκείνο το πλάνο υπηρεσιών ανακαλύπτοντας τις πραγματικές του ανάγκες προσβλέποντας σε μια μακροχρόνια και ειλικρινή σχέση μαζί του.

Ελάτε να σχεδιάσουμε το λογότυπο και την εταιρική σας ταυτότητα μέσα από μία ολοκληρωμένη πρόταση προβολής της επιχείρησής σας.